Services / 30 september 2015

(Online) communicatieadvies

Wie is uw doelgroep? Waar zijn ze online? Waar zijn ze offline? Wat willen ze? Wat zoeken ze? Hoe? Een goede (online) communicatiestrategie begint bij het antwoorden van deze vragen. Ken uw doelgroep. Begrijp ook dat de vorm waarin de communicatieboodschap gegoten wordt belangrijk is. De ene mens is visueel ingesteld, de ander tekstueel of auditief.

Zenden kan al lang niet meer. Het gaat om interactie met je doelgroep. Eerst goed luisteren, daarna geven.

Voor u aan de slag

Communicatie is vooral doen. Het kost veel tijd, vooral wanneer er content gemaakt moet worden. Maar door aandacht te besteden aan de communicatie tussen u en uw doelgroep ontstaat er een verbinding die de moeite waard is. Ik help u hier graag bij.


Tags:  (online) communicatie communicatie advies interim communicatie medewerker

Bookmark and Share